Over tuin en sfeermakers

“IN EEN GOED
ONTWORPEN TUIN
BELEEF JE DE
SCHOONHEID VAN
IEDER SEIZOEN”

profielfoto

Natuurlijk en in balans, verrassend, duurzaam, een sfeervolle tuin met oog voor de kleinste details maar vooral passend bij jou. De juiste combinatie tussen leefbaar en natuurlijk evenwicht karakteriseert de unieke tuinen die zijn ontworpen door Lonneke.

Lonneke Altena (1 juni 1987) werd in Brummen geboren als middelste kind in een warm gezin. Al van jongs af aan had Lonneke aandacht en interesse in tuinen. Geboren met een ‘groen hart’ koos ze na een carrière in het onderwijs voor de opleiding Tuinontwerp, welke ze in 2019 heeft afgerond.

Binnen Tuin en Sfeermakers kan tuinontwerper Lonneke haar expertise en gevoel voor alles wat bloeit kwijt: “In een goed ontworpen tuin beleef je de schoonheid van ieder seizoen. Het kiezen van de beplanting is als een puzzel. Variatie in bloeitijd, kleur maar ook de bloeivorm is daarbij van belang. Ik kies voor groen dat ecologisch, duurzaam en het liefst inheems is. Zo voelen insecten, vogels en kleine zoogdieren zoals egels zich ook thuis.”

Met volle aandacht helpt Lonneke particulieren en bedrijven in Nederland vanuit haar visie. Het ontwerpen en laten aanleggen van natuurvriendelijke en sfeervolle tuinen op maat, om de wereld een klein stukje mooier te maken.